INSCHRIJVEN

U heeft onze oriëntatiebijeenkomsten bezocht en een opleiding geselecteerd die aansluit bij uw leerwensen en heeft alle beschikbare informatie uitvoerig gelezen of u bent via een ander op de hoogte gebracht van een van onze opleidingen en enthousiast geworden of u heeft contact gehad telefonisch of via de mail op al uw vragen antwoord gehad.

Na deze (uitvoerige) oriëntatiemogelijkheden heeft u besloten zich te willen inschrijven voor één van onze opleidingen. U bent van harte welkom.

Het inschrijven gebeurt verder volgt:

Stap 1: Het deelnameformulier.
Deze vult u zo uitvoerig mogelijk in.

Stap 2: Het intakeformulier.
Onderdeel van het deelnameformulier is het intakeformulier. Hierop stellen wij u een aantal vragen die relevant zijn voor de toelating tot de opleiding.

Stap 3: C.V.
U voegt een korte c.v. als bijlage mee

Stap 4: Verzenden
Vervolgens stuurt u uw deelnameformulier, intakeformulier en c.v. op naar: IKEV, afd. Aanmelden Opleidingen, Zandschulperweg 2, 3959 AX Overberg. U ontvangt van ons binnen 7 dagen na ontvangst een bevestiging van uw inschrijving en een afspraak voor een intakegesprek.

Stap 5: Facturatie en betaalwijze
Indien het factuuradres anders is dan uw huisadres, dit dan zo uitvoerig mogelijk vermelden. Bij een aantal bedrijven wordt gewerkt met opdrachtnummer, deze dan vermelden zodat de betaling vlot kan verlopen. Betaalwijze gaat als volgt: U kunt in één keer of in aangegeven termijnen betalen. Bij betaling in termijnen rekenen wij € 25,- excl. btw aan extra kosten. U krijgt een factuur toegezonden.
Wordt uw cursusgeld betaald door uw werkgever vult u dit dan in op het deelnameformulier. Wij sturen een factuur naar uw werkgever, deze dient voor aanvang van uw opleiding betaald te zijn.

Uiterlijk 14 dagen voor de start van de opleiding ontvangt u de exacte gegevens over locatie en tijden.
Het rooster en de syllabus ontvangt u op de eerste lesdag.

Wij danken u hartelijk dat u een opleiding bij ons wilt gaan volgen en zullen er alles aan doen u zo veel mogelijk leerplezier te bezorgen.