Met trots hebben we onze accreditatie gekregen voor onze cursus Basiskennis Prenatale Hechting & Basisvertrouwen.
De cursus is voor iedereen die interesse heeft in hechting, hulpverlener of niet. Er wordt diep ingegaan op de inprents welke van invloed zijn van voor, tijdens en na geboorte. De cursus levert 19.50 punten op.
Facebook - Shared Image - 1200x630-8

Dolfijnen nieuws! Het is zo ver!

 

De CREF-Methode wordt niet alleen maar aangeboden met paarden maar vanaf het najaar ook met Dolfijnen!

CREF-Methode behandelaren kunnen een 2-daagse opleiding volgen om dit aanbod vervolgens aan te kunnen bieden vanuit hun eigen praktijk.

Logo CREF-MethodeAntwoord op onnodig medicijngebruik bij ADHD bestaat al. (Eerder als persbericht verstuurd)


Met de CREF-Methode was er al vanaf 2013 een oplossing voor ADHD zónder het gebruik van zware medicijnen. De CREF-Methode grondlegger beweerde altijd al wat het hersenonderzoek van nu heeft vastgesteld. Het brein van een ADHD’er is inderdaad kleiner. Dit gegeven was al eerder bevestigd bij rattenonderzoeken en bij mensen met een Post Traumatisch Stress Syndroom. Sinds de CREF-Methode ADHD mensen behandelt alsof het gaat om een PTSS, zijn er zeer succesvolle resultaten. Het medicijn gebruik is niet meer nodig.

Baukje van LeeuwenBaukje van Leeuwen, therapeut en grondlegger van de CREF-Methode heeft gebruik gemaakt van eerder onderzoeken die in Amerika gedaan zijn bij mensen met een PTSS. De inmiddels bekende EMDR trauma verwerkingstechniek heeft vele onderzoeken met getraumatiseerde soldaten uitgevoerd. Kenmerken van getraumatiseerde soldaten waren onder andere druk (bewegelijk) gedrag of juist zeer teruggetrokken (verstarring) gedrag. De MRI scans van deze soldaten lieten toen al zien dat het brein kleiner was dan bij een niet getraumatiseerd persoon. Ook bij ratten deed men onderzoek op breinniveau. Zwangere ratten die bloot gesteld werden aan hoge stress, bleken rattenkinderen te krijgen met een kleiner brein. Het was dus al bekend dat stresshormonen invloed hadden op het brein.
De soldaten zijn na behandeling met EMDR opnieuw bekeken met een MRI scan. Daar stelde men vast dat het brein weer tot een volledige grote was gegroeid.

Lees meer: Stop met onderzoeken ADHD en ga genezen!

Het boek Levensbealng bestaat 27 okt 2016 1 jaar!
Er zijn in 1 jaar 1035 exemplaren verkocht!!

Iedereen heeft tegenwoordig wel ergens last van. Tenminste, zo lijkt het. Steeds meer volwassenen en kinderen lopen sociaal of emotioneel vast, of hebben vage fysieke klachten. Behandelaren proberen deze problemen te vangen in diagnoses als depressie, ADHD, hechtingsstoornis of PTSS. Vaak met de boodschap: “U moet er maar mee leren leven” of “Medicijnen zijn de enige oplossing”.


Kan het dan echt niet anders? Psychotherapeut Baukje van Leeuwen bewijst van wel. Ze legt feilloos de oorzaak van alle ‘welvaartsziekten’ bloot én biedt een blijvende oplossing. Met de door haar ontwikkelde CREF‑Methode is vrijwel altijd verbetering en zelfs ‘genezing’ mogelijk, hoe diepgeworteld de kwaal of klacht ook is. Van Leeuwen – en anderen die volgens deze methode werken – behandelden succesvol volwassenen en kinderen die aanklopten voor hulp. ‘Onbehandelbare’ fysieke of mentale klachten verdwenen en hun ‘label’ was niet meer aan de orde.

Het 2e CREF Congres zal plaats vinden op:

 

zaterdag 17 juni 2017 te Scherpenzeel

 

Er volgt nog een programma van workshops en lezingen met o.a. het paard.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover levensbelangtmb

 

Bestel het boek Levensbelang
kijk op de website van de CREF-Methode